English
 
 
Rom
 
Romanian
 
 
 
 
 
 

Aranjamente florale de Craciun


Ordinea de afisare:  
 
 
 
Filtreaza dupa forma:  

Aranjamente florale de Craciun

Florile Craciunului
Pret: 162,47 Lei
Cele mai potrivite flori pentru masa de Craciun, trandafiri rosii, brunia, crengute de brad, conuri de brad si traditionalul ilex, toate atent asezate intr-o vaza plina cu globulete de Craciun!
 
Ghirlanda din brad
Pret: 104,99 Lei
O ghirlanda din brad cu o lungime aproximativa de un metru decorata cu scortisoara, brunia, ilex, conuri de brad si cu figurina simpatica a lui Mos Craciun.
 
Candy canes
Pret: 95,77 Lei
Un cadou dulce, dulce de tot cu multe acadele colorate, crengute de brad, ilex, conuri si globulete, perfect pentru sarbatorile de iarna!
 
Aranjament cu glob de Craciun
Pret: 114,87 Lei
Aranjament floral cu glob de Craciun, trandafiri rosii si crizanteme albe perfect pentru un cadou de sarbatori deosebit.
 
Craciun Fericit
Pret: 138,67 Lei
O cutiuta cu o sticla de sampanie Henkell, orhidee cymbidium alba, ilex si brad, un cadou ce va fi remarcat cu siguranta!
Aranjament floral de Craciun
Pret: 62,28 Lei
Crizanteme albe, trandafiri rosii si globuri - ingredientele perfecte pentru un aranjament de sarbatori clasic.
 
Glob de Craciun
Pret: 162,85 Lei
Un cadou de Craciun special din trandafiri rosii, orhidee alba, brunia, brad, conuri de brad, globulete si panglici in carouri!
 
Cutiuta Craciunului
Pret: 157,77 Lei
O cutiuta cu decoratiuni de Craciun minunata in care veti gasi 3 cupe de orhidee cymbidium alba, o sticla de sampanie Henkell, globulete, brad si ilex.
 
Aranjament Craciun cu anthurium
Pret: 162,57 Lei
Un aranjament floral de sarbatori cu trei fire de anthurium rosu, crizanteme albe si brad potrivit pentru un eveniment corporate.
 
Trandafiri rosii si brad de Craciun
Pret: 196,06 Lei
Un aranjament special pentru Craciun format din 15 trandafiri rosii si crengute de brad perfect asortat cu spiritul sarbatorilor de iarna.
Aranjament de Craciun
Pret: 148,56 Lei
Un aranjament floral pentru petrecerea de Craciun cu trandafiri rosii si crizanteme albe. Globurile si lumanarea sunt incluse in pret.
 
Cos cu trandafiri
Pret: 182,05 Lei
Un cos cu 11 trandafiri rosii si crizanteme albe potrivit ca si cadou de Craciun pentru partenerii de afaceri.
 
Trandafir in cosulet
Pret: 143,67 Lei
Un deosebit cosulet de Craciun cu crengute de brad, trei trandafiri rosii si crizanteme albe perfect ca si cadou business. Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~20cm; diametru ~15cm;
 
Cadou cu trandafiri si lumanare
Pret: 138,58 Lei
Un cadou de sarbatori cu trandafiri rosii si flori albe de chamelaucium pentru un Craciun de neuitat.
 
Aranjament de Craciun cu crizanteme
Pret: 114,97 Lei
Aranjament potrivit pentru o masa de Craciun in familie. Un cadou de sarbatori cu crizanteme, trandafiri rosii, brad si bomboane perfect pentru a fi oferit celor dragi.
Cutiuta cu cadouri
Pret: 157,96 Lei
Un cadou deosebit intr-o cutiuta speciala cu decoratiuni de Craciun, plina cu trandafiri rosii, conuri de brad, crengute de pin si de brad, ilex, globulete si acadele!
 
aranjament craciun
Pret: 138,48 Lei
Un aranjament floral alb perfect pentru sarbatorile de iarna. Amestecul de crini si crizanteme albe este echilibrat formand un aranjament de masa potrivit oricarui tip de eveniment.
 
aranjament craciun
Pret: 167,75 Lei
Un aranjament de Craciun cu doua lumanari, garoafe rosii si crizanteme albe perfect pentru o cina romantica in doi.
 
Aranjament cu amaryllis
Pret: 211,03 Lei
Un aranjament deosebit de Craciun format din amaryllis roz, crizanteme albe, crengute de brad si globuri. Un aranjament potrivit pentru a fi oferit unei persoane la fel de deosebite.
 
Eleganta celesta
Pret: 143,67 Lei
Eleganta amarillis-ului exprima cel mai bine atmosfera sfanta de Craciun. Puteti face un cadou care sa arate exact ceea ce simtiti...
Orhidee cadou de Craciun
Pret: 71,50 Lei
Un mic aranjament floral cu orhidee mov perfect pentru a fi oferit drept mini-cadou de Craciun.
 
Aranjament floral cu lumanari
Pret: 85,99 Lei
Aranjament floral de Craciun cu crengute de brad, lumanare, un ingeras argintiu si globuri. O combinatie clasica pentru un cadou de Craciun traditional.
 
Aranjament de Craciun cu Amaryllis
Pret: 325,52 Lei
O combinatie intre o bautura fina, o prajitura de sezon si amaryllis, un mod distins de a va rasplati partenerii de afaceri.
 
Decoratiune de Craciun cu brad
Pret: 129,27 Lei
Un aranjament floral de Craciun cu crengute de brad, 6 trandafiri rosii si conuri aurii potrivit pentru a decora masa de sarbatori.
 
Orhidee si Ilex
Pret: 172,45 Lei
Un cos de sarbatori cu orhidee, flori chamelucium si ilex alaturi de o sticla de sampanie si bomboane.