English
 
 
Rom
 
Romanian
 
   Preturi in
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flori Bucuresti

Flori Bucuresti livrate de floraria online 123Flori

Piata de livrari de flori in Bucuresti este dominanta in sectorul livrarilor de flori in Romania pe segmentul online. 123Flori.ro va ofera livrari flori Bucuresti de luni pana vineri in 9 si 18 in 2-4 ore de la confirmarea platii, iar in 24 de ore florile dumneavoastra pot fi oriunde in Romania. Alegand sa livrati flori in Bucuresti prin 123Flori.ro aveti certitudinea unei livrari de calitate din partea unei echipe cu peste 4 ani de experienta in domeniu, 123Flori fiind dealtfel singura florarie online cu actionariat international din online-ul romanesc.

Flori Bucuresti cumparate online? Cel mai bine!

Florariile online din Bucuresti va ofera servicii variate si evident superioare florariilor clasice in sensul in care puteti alege dintr-o gama mult mai variata de produse. 123Flori detine si spatii profesionale de depozitare unde florile sunt pastrate la temperaturi si umiditati controlate si constante iar livrarile de flori in Bucuresti se fac prin curieri proprii cu masini pregatite pentru livrare de flori.


Flori Bucuresti: cu cardul sau prin banca?

Majoritatea clientilor florariei online 123Flori aleg plata prin card (sistem securizat, implementat impreuna cu ePayment) dar exista si varianta platii prin op (chiar electronic), cash la orice oficiu BRD sau chiar PayPal.

Flori Bucuresti: pot trimite si anonim?

Sigur ca da! Chiar daca pe site, la lansarea comenzii trebuie sa va inregistrati cu datele complete, daca doriti si nu semnati mesajul ce insoteste buchetul de flori, atunci comanda online realizata va ramane anonima iar destinatarul nu va fi instiintat sub nici o forma de identitatea expeditorului.

Buchet cu gerbera
Pret 95,39 Lei
Un buchet simpatic din 5 fire de gerbera. Simplu si elegant, o optiune buna cand vine vorba de un gest simbolic. Poate ajunge oriunde in Bucuresti si Ilfov in 2-4 ore! Dimensiuni aproximative produs: lungime ~40cm; latime ~25cm;
 
Coronita cu globuri rosii
Pret 47,31 Lei
Coronitele sunt unele dintre cele mai frumoase decoratiuni si cadouri de Craciun.
 
Gladiator
Pret 109,79 Lei
Gladiolele semnifica sinceritate, sunt florile gladiatorilor. Acest buchet este format din 9 gladiole perfecte pentru colega sau sefa ta. Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~40cm; diametru ~30cm;
 
Absolventul
Pret 230,23 Lei
Un cadou pe masura laudelor si distinctiilor deosebite ale tineriilor absolventi. Dimensiuni aproximative produs: lungime ~35cm; inaltime ~25cm;
Gingas
Pret 110,08 Lei
Indrazneste cu ceva simplu si delicat sa-i transmiti sentimentul dulce al iubirii. Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~30cm; diametru ~20cm;
 
ghetuta cymbidium bomboane carte
Pret 134,26 Lei
O floare de orhidee imperiala galbena, bomboane de ciocolata si declaratii romantice, toate pentru a face aceasta zi, una speciala pentru cea pe care o iubesti!
 
Cutiuta Craciunului
Pret 157,77 Lei
O cutiuta cu decoratiuni de Craciun minunata in care veti gasi 3 cupe de orhidee cymbidium alba, o sticla de sampanie Henkell, globulete, brad si ilex.
 
Abundenta
Pret 316,60 Lei
doar 269,11 Lei
Un cos vesel cu orhidee cymbidium, frezii si solidago. Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~35cm; diametru ~30cm;
Înapoi