English
 
 
Rom
 
Romanian
 
 
 
 
 
 

Craciun


Ordinea de afisare:  
 
 
 
Filtreaza dupa forma:  

Coronite Craciun, cadouri si aranjamente florale Sarbatori

Coronite de Craciun, aranjamente florale de iarna si decoratiuni florale pentru Sarbatori, toate le gasesti in oferta florariei online 123Flori. 123Flori iti ofera solutii de decorare pentru toate gusturile si bugetele, desigul coronitele de Craciun fiind cele mai dorite si achizitionate si in anii trecuti. Selectati din oferta de mai jos iar pentru oferte speciale, va asteptam sa ne contactati.
Aranjament de Craciun cu brad si ilex
Pret: 71,50 Lei
Un aranjament bogat cu cupe de orhidee cymbidium, scortisoara, ilex si globulete colorate.
 
Rudolf
Pret: 269,40 Lei
Un catelus haios din crizanteme albe, cu urechi de ren si nas rosu ce o va face sa zambeasca cu siguranta! Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~25cm; latime ~35cm;
 
Aranjament pentru masa de Craciun
Pret: 52,49 Lei
Un aranjament din brad natural, cu globuri rosii, scortisoara aromata, si o lumanare rosie ce va crea o atmosfera ca in povesti pe parcursul sarbatorilor de iarna!
 
Magia Craciunului
Pret: 109,79 Lei
Farmecul celei mai indragita sarbatoari de iarna, acum intr-o gentuta rosie cu multe crengute de brad si pin, ilex, ciubucuri, globulete, flori de orhidee, toate impodobite cu un om de zapada zambitor si vesel!
 
Coronita aurie
Pret: 56,81 Lei
O coronita de Craciun ideala pentru a fi facuta cadou sau pentru a fi folosita la decorarea usilor sau interioarelor.
Cutiuta cu cadouri
Pret: 157,96 Lei
Un cadou deosebit intr-o cutiuta speciala cu decoratiuni de Craciun, plina cu trandafiri rosii, conuri de brad, crengute de pin si de brad, ilex, globulete si acadele!
 
Catelus Mos Craciun
Pret: 304,60 Lei
Daca nu esti sigur ca vrei sa ii iei un catelus de Craciun, atunci fa-i cadou macar un catelus din flori, sfios si dulce care isi cauta o casa iubitoare! Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~25cm; latime ~35cm;
 
Cufar fermecat
Pret: 114,80 Lei
Un cufar in care poate incapea aproape toata magia Craciunului, globulete rosii, ilex, crengute de brad proaspat, mosi craciuni, conuri de brad si o incantatoare floare de orhidee galbena. Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~20cm; lungime ~25cm;
 
Ghirlanda din brad
Pret: 104,99 Lei
O ghirlanda din brad cu o lungime aproximativa de un metru decorata cu scortisoara, brunia, ilex, conuri de brad si cu figurina simpatica a lui Mos Craciun.
 
Craciun Fericit
Pret: 138,67 Lei
O cutiuta cu o sticla de sampanie Henkell, orhidee cymbidium alba, ilex si brad, un cadou ce va fi remarcat cu siguranta!
Aranjament cu lumanare si crengute de brad
Pret: 85,61 Lei
Aranjament de sarbatori cu crengute de brad, globuri, scortisoara si o lumanare intr-un mar verde. Un dar minunat cu ocazia sarbatorilor.
 
Florile Craciunului
Pret: 162,47 Lei
Cele mai potrivite flori pentru masa de Craciun, trandafiri rosii, brunia, crengute de brad, conuri de brad si traditionalul ilex, toate atent asezate intr-o vaza plina cu globulete de Craciun!
 
Craciunita
Pret: 74,90 Lei
O floare in ghiveci care poate inflori doar in perioada iernii. Inaltime aproximativa: 25 cm
 
Om de zapada din crizanteme si garoafe
Pret: 374,30 Lei
Un om de zapada haios facut din crizanteme albe, garoafe albe si completat cu accesorii de Craciun. Special creat pentru ati aduce o atmosfera calda si destinsa in casa cu ocazia sarbatorilor de iarna. Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~55cm; latime ~25cm;
 
Bradut impoobit in ghiveci
Pret: 152,78 Lei
Un bradut impodobit cu panglici in carouri, globulete si alte accesorii.
Coronita cu om de zapada
Pret: 52,59 Lei
O coronita simpatica cu figurina unui om de zapada, conuri, globuri de diferite marimi si alte accesorii ce completeaza aceasta coronita in stil "american".
 
Aranjament cu mere, scortisoara si lumanare
Pret: 47,50 Lei
Aranjament de Craciun cu mere rosii, orhidee cymbidium alba, o lumanare si scortisoara.
 
Cos cu trandafiri si garoafe
Pret: 194,70 Lei
Un cosulet de sarbatori cu crengute de brad, trandafiri rosii, garoafe rosii si decoratiuni de Craciun. Un cadou ideal cu ocazia sarbatorilor. Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~25cm; diametru ~30cm;
 
Bradut impodobit de Craciun
Pret: 152,88 Lei
Un bradut de Craciun impodobit cu decoratiuni aurii.
 
Cutiuta Craciunului
Pret: 157,77 Lei
O cutiuta cu decoratiuni de Craciun minunata in care veti gasi 3 cupe de orhidee cymbidium alba, o sticla de sampanie Henkell, globulete, brad si ilex.
Glob de Craciun
Pret: 162,85 Lei
Un cadou de Craciun special din trandafiri rosii, orhidee alba, brunia, brad, conuri de brad, globulete si panglici in carouri!
 
Coronita cu Mos Craciun
Pret: 52,49 Lei
O coronita cu o figurina haioasa cu Mos Craciun, globulete, scortisoara, panglici rosii si in carouri. Un accesoriu ideal pentru a va decora locuinta de sarbatori.
 
Cos cu crizanteme si garoafe
Pret: 144,70 Lei
Cos cu crizanteme si garoafe rosii, completat cu accesorii de Craciun, un cadou minunat pentru o persoana draga. Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~50cm; diametru ~40cm;
 
Mini bradut de Craciun
Pret: 52,30 Lei
Un bradut micut contruit din brad natural, ornat cu globuri, brunia, scortisoara si o orhidee cymbidium.
 
Catelus din crizanteme
Pret: 219,50 Lei
Un catelus simpatic din crizanteme albe si garoafe rosii, dornic sa fie luat acasa! Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~25cm; latime ~30cm;