English
 
 
Rom
 
Romanian
 
 
 
 
 
 
 
 

De interes pentru plasarea comenzilor de flori online

Cum platesc buchetele de flori si cadourile comandate online la floraria 123flori.ro?Plata comenzii dumneavoastra pe 123flori.ro poate fi facuta in trei feluri:
- 1. online, cu cardul, prin EuPlatesc (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)
- 2. transfer bancar

Plata flori online cu cardul, via EuPlatesc


Aceasta este principala metoda de plata pentru flori online. Plata se va efectua prin sistemul de plati online EuPlatescTM (www.EuPlatesc.ro). Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa, MasterCard. Pe 123flori.ro puteti plati inclusiv cu carduri valabile numai in Romania (au mentiunea "Valid only in Romania"). EuPlatesc proceseaza atat cardurile internationale cat si pe cele locale, fie de credit, fie de debit.
Sunt acceptate la plata marea majoritate a cardurilor romanesti sau internationale (nu se accepta carduri nationale, altele decat cele romanesti, de tipul "Valid only in Belgium").

Etape in plata cu card-ul


Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati la metoda de plata - Plata online, si sa apasati Finalizeaza comanda. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Aici va trebui sa introduceti in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2 (nu si pentru Maestro sau VISA Electron). Apoi apasati "Pasul urmator".

Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa apasarea butonului "Continue" o sa fiti directionati catre o pagina pe care va apare mesajul "Processing" ( in aceasta pagina se verifica informatiile completate de dumneavoastra) si apoi veti fi automat redirectionat inapoi in magazin unde pe o pagina de confirmare a comenzii veti avea posibilitatea sa printati sau sa salvati factura proforma.La 123flori.ro poti plati florile foarte simplu si prin cardurile de credit emise de către BRD Finance în 3, 6 sau 12 rate cu 0% dobândă. Plata se va efectua prin sistemul de plati online EuPlatescTM (www.EuPlatesc.ro) si este securizata prin sistemul 3D Secure.

NU INCHIDETI BROWSER-UL IN TIMP CE APARE MESAJUL "PROCESSING" SAU PANA NU VA INTOARCETI IN PAGINA DE CONFIRMARE DIN SITUL 123flori.ro IN CARE AVETI POSIBILITATEA DE PRINTARE SAU DOWNLOAD FACTURA PROFORMA, DEOARECE NU VETI STI DACA COMANDA A FOST ACCEPTATA SAU NU!

Transfer bancar


Conform datelor din factura proforma, comanda se va livra dupa ce avem confirmarea platii.

Cupoane de reducere
Cupoanele de reducere va ofera discounturi si oferte speciale pe site in cadrul promotiilor pentru flori online de pe site-ul 123flori.ro. Daca detineti un astfel de cupon, il puteti folosi in cadrul formularului de comanda in campul dedicat acestui scop.

Conditii de livrare flori

  • Livrarea de flori se face in 2-4 ore de la confirmarea platii comenzii. Desi se fac eforturi pentru livrari la ore cat mai apropiate de cerintele clientilor, 123Flori.ro nu garanteaza livrari la ore exacte
  • Pentru livrari in aceeasi zi cu lansarea comenzii, confirmarea de plata trebuie primita pana la ora 16.
  • Pentru comenzi intre ore 09-11, este indicata lansarea comenzii cu minim o zi inainte, cu confirmarea platii pana la ora 16.
  • Daca din cauze ce nu tin de floraria online 123flori.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare pana la sfarsitul zilei. Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.
  • Pentru livrari in zonele limitrofe Bucurestiului se percepe o taxa de 30 RON (TVA inclus)
  • Toate comenzile vor fi confirmate telefonic.

Va mai poate interesa Aveti intrebari suplimentare? Contactati-ne!

Înapoi