English
 
 
Rom
 
Romanian
 
 
 
 
 
 

Ghetute cu flori de Sfantul Nicolae


Ordinea de afisare:  
 
 
 
Filtreaza dupa forma:  

Ghetute cu flori de Sfantul Nicolae

Ghetute cu flori numai bune de oferit de Sfantul Nicolae. Da-i un ajutor Mosului si ofera celor dragi si cuminti din viata ta un cadou ce sigur ii va face fericiti.
ghetuta mos nicolae pentru iubita
Pret: 119,29 Lei
Un cadou special pentru iubita ta de Sfantul Nicolae cu bomboane, un trandafir rosu si o carticica de colectie plina de mesaje de dragoste, dedicatii si citate celebre.
 
Ghetuta cadou mos Nicolae
Pret: 134,20 Lei
O ghetuta umpluta cu flori - un cadou perfect lasat de mos Nicolae! Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~35cm; diametru ~25cm;
 
ghetuta cymbidium bomboane carte
Pret: 134,26 Lei
O floare de orhidee imperiala galbena, bomboane de ciocolata si declaratii romantice, toate pentru a face aceasta zi, una speciala pentru cea pe care o iubesti!
 
Aranjament floral Sfantul Nicolae
Pret: 94,90 Lei
Daca nu ai cum sa-i pui darurile in pantofi de mos Nicolae atunci trimite-i-le cu tot cu ghetuta asortata. Dimensiuni aproximative produs: inaltime ~25cm; diametru ~20cm;
 
ghetuta cu orhidee imperiala galbena
Pret: 95,49 Lei
Bomboane fine de ciocoalta si orhidee imperiala de la un Mos original si romantic.
ghetuta cu trandafir si bomboane de Sfantul Nicolae
Pret: 114,87 Lei
Ai uitat sa ii spui sotiei sa isi pregateasca ghetutele pentru Mos Nicoale? Nici o problema. De acum, Mos Nicolae poate livra cadourile cu tot cu ghetute noi.
 
ghetuta orhidee bomboane cymbidium
Pret: 95,77 Lei
O ghetuta cu multe bomboane de ciocoalta, gargarite si orhidee. Un cadou suprinzator de Mos Nicolae.
 
ghetuta sfantul nicolae orhidee
Pret: 139,05 Lei
Un cadou special pentru cea mai importanta fiinta din viata ta de Sfantul Nicolae. O ghetuta cu bomboane Heidi si o cupa de orhidee cymbidium roz impreuna cu o carticica cu citate care ii vor spune cat de mult o pretuiesti.
 
ghetuta orhidee carte sotie
Pret: 133,78 Lei
O ghetuta cu orhidee cymbidium galbena, bomboane de ciocolata Heidi si o carte-in-dar de la Helen Exley cu cele mai frumoase citate de dragoste, cadoul perfect pentru sotia ta.
 
ghetuta cu bomboane si trandafir
Pret: 100,19 Lei
Un cadou romantic de Sfantul Nicolae, cu un trandafir rosu si bomboane de ciocolata, reteta perfecta pentru o zi speciala.
ghetuta cu orhidee de Sfantul Nicolae
Pret: 138,67 Lei
O ghetuta simpatica cu o gargarita, plina cu bomboane si o floare de orhidee imperiala pentru iubita ta. Setul contine si o carte-in-dar de la Helen Exley cu citate celebre de dragoste.