English
 
 
Rom
 
Romanian
 
 
 
 
 
 
 
 

Intrebari frecvente despre comenzi flori online

Livrare flori, plata prin card, comanda online si alte intrebari

 1. Se pot comanda flori daca nu sunt in tara?
 2. Care sunt modalitatile de plata pentru flori online?
 3. Care sunt metodele de livrare flori?
 4. 123flori.ro are oferte speciale sau reduceri de pret?
 5. Mai multe informatii (cine suntem)
 6. Intretinerea florilor livrate

Se pot comanda flori daca nu sunt in tara?

Se pot trimite flori de oriunde din lume. Trebuie sa aveti la indemana un card bancar Visa, MasterCard (indiferent de valuta in care este emis) si sa treceti in formularul de comanda adresa expeditorului. Daca sunteti plecat din tara de mai mult timp, este posibil sa nu va simtiti confortabil citind preturile in lei. Din acest motiv, toate preturile pe 123flori.ro sunt exprimate in RON, USD si EUR.

Care sunt modalitatile de plata pentru flori online?

Puteti plati cu orice card bancar sau prin ordin de plata
Plata online este cea mai simpla si usoara metoda. Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati in "Pasul 2", la modalitatea de plata, "Plata securizata online cu card" si in urmatoarea pagina sa apasati Confirma comanda. Apoi veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.
Plata prin ordin de plata se face conform datelor din factura proforma, afisate si in pagina "Despre noi". Comanda se va livra dupa ce avem confirmarea platii.Aceasta se poate realiza prin trimiterea unui fax la (+4)021.456.05.54 sau email la [email protected] cu ordinul de plata.
Cupoanele de reducere va ofera discounturi si oferte speciale pe site in cadrul promotiilor 123flori.ro. Daca detineti un astfel de cupon, il puteti folosi in cadrul formularului de comanda in campul dedicat acestui scop.

Care sunt metodele de livrare flori?

Livrarea se face doar in Bucuresti si este gratuita, dar si in zonele limitrofe Bucurestiului, contra cost.
Conditii de livrare
 • Livrarea se face in 2-4 ore de la confirmarea platii comenzii de Luni pana Vineri, in intervalul 09-18. Desi se fac eforturi pentru livrari la ore cat mai apropiate de cerintele clientilor, 123Flori.ro nu garanteaza livrari la ore exacte
 • Pentru livrari in aceeasi zi cu lansarea comenzii, confirmarea de plata trebuie primita pana la ora 16.
 • Pentru comenzi intre ore 09-11, este indicata lansarea comenzii cu minim o zi inainte, cu confirmarea platii pana la ora 16.
 • Nu se efectueaza livrari in week-end.
 • Daca din cauze ce nu tin de floraria online 123flori.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare pana la sfarsitul zilei. Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.
 • Pentru livrari in zonele limitrofe Bucurestiului se percepe o taxa de 30 RON (TVA inclus)
 • Toate comenzile vor fi confirmate telefonic.

123flori.ro are oferte speciale sau reduceri de pret?

Periodic, pe site vor fi oferte speciale sau reduceri de preturi. Unele dintre ele sunt publice, altele sunt destinate clientilor fideli sau abonatilor la newsletterul nostru. Cea mai buna cale pentru a profita de oferte sau reduceri este sa va abonati la newsletter-ul 123flori.ro. Ofertele sunt valabile pana la ultima zi lucratoare a lunii in curs, daca nu se specifica altfel.

Mai multe informatii

Ne puteti contacta de Luni pana Vineri (intervalul orar 09:00-18:00) la urmatoarele numere de telefon:
 • (+4)021.456.13.60 / Fax: (+4)021.456.05.54
 • (+4)0749.69.03.03
sau email:
 • [email protected]
Datele de facturare ale societatii comerciale sunt:

S.C. FLORARIA FLOREX ONLINE S.R.L
Sediul Social: Bucuresti, Sector 6, Strada Bozieni, Nr. 2, Bloc 833, Scara B, Etaj 8, Ap 97
CUI 24873061
Numar. de ordine in registrul comertului: J40/20925/16.12.2008
Cont RO11 BRDE 410S V242 0012 4100 deschis la BRD-Societe Generale, agentia Mihail Sebastian

Intretinerea florilor livrate

 • Este recomandata taierea coditelor sub jet de apa si mentinerea lor sub acest jet timp de minim 10 minute. Apoi, este bine sa le pulverizati cu apa si sa le pastrati intr-o camera racoroasa si bine aerisita.
 • Apa din vaza este recomandat sa fie la temperatura camerei, 20-22 grade Celsius, asta datorita faptului ca apa calda este mai rapid absorbita de flori. Astfel creste concentratia de substante si se evita uscarea florilor.
 • Totodata apa nu trebuie sa acopere mai mult de 10 cm din tija florilor, un nivel mai mare crescand si riscul de putrezire.
 • Alimentarea florilor din vaza cu apa proaspata se face o data pe zi. Mai este indicat ca o data la 2-3 zile sa se taie circa 2-3 cm din codite.
 • Odata ce florile pe care le-ati primit au inceput sa se ofileasca exista o solutie simpla de revitalizare. Cufundati, timp de aproximativ un minut, baza coditelor in apa fierbinte.
 • Desi este greu de crezut, votca si ginul ajuta si ele la revitalizarea florilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa inmuiati pentru 5 secunde codita florilor intr-un pahar de votca sau gin, apoi sa le puneti in apa proaspata.
 • Pentru a prelungi viata florilor puteti aplica urmatoarea solutie: un litru de apa, doua linguri de suc de lamaie, o lingura de zahar si o jumatate de aspirina. In cazul in care nu aveti aspirina puteti folosi o jumatate de lingurita decolorant de rufe. Solutia de mai sus trebuie schimbata o data la 4-5 zile.

Înapoi