English
 
 
Rom
 
Romanian
 
 
 
 
 
 
 
 

De interes pentru clientii florariei 123Flori

Livrare flori in Bucuresti si in provincieServiciul de livrare flori online oferit de 123Flori se bazeaza pe experienta de peste 5 ani a echipei noastre in preluarea si prelucrarea a comenzilor de flori. Incepand cu echipa tehnica ce va asigura un mediu securizat de plasare a comenzilor, continuand cu furnizorii nostri de flori si pana la designerii ce va asigura buchete frumoase si curierii ce fac livrare de flori in toata Capitala si Ilfov alaturi de firmele partenere de curierat ce transporta florile in tara, toti membrii echipei asigura cele mai inalte standarde in livrare de flori in Romania.

Unde se livreaza flori


Livrarea buchetelor de flori prin floraria online 123flori.ro se face in Bucuresti si Ilfov in 2-4 ore si reteaua de orase 123Flori in 24 de ore in timpul saptamanii, de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 18:00. In functie de ora la care se efectueaza comanda si de adresa de destinatie, buchetul de flori sau cadoul va ajunge intre 2 si 4 ore. Pentru livrarile cu interval de livrare 09-11 a doua zi dupa lansarea comenzii, confirmarea platii trebuie primita cel tarziu la ora 16:00, ziua curenta. Pentru livrari in afara intervalului standard de livrare, va rugam sa ne contactati inainte de lansarea comenzii pentru a confirma disponibilitatea.

Tarife de livrare prin floraria online 123flori.ro
  • Livrarea este GRATUITA in Bucuresti de luni pana vineri. Livrarea in Bucuresti sambata si duminica costa 20 Lei (tva inclus)
  • Pentru zonele limitrofe (Ilfov) tariful este de 30 Lei (tva inclus) de luni pana vineri si 50 Lei (tva inclus) pentru sambata si duminica
  • Pentru provincie taxa de transport este de 30 Lei (tva inclus) iar livrarile se fac de marti pana vineri (inclusiv) in 24 de ore de la comanda.

Cum se livreaza flori daca nu gasiti destinatarul


Toate comenzile vor fi confirmate telefonic cu destinatarii inainte de livrare. Pentru comenzile de astazi confirmarea platii trebuie sa fie pana in ora 16:00.

In cazul in care nu se specifica intervalul de livrare, iar destinatarul nu poate fi contactat telefonic, va fi contactat clientul pentru a specifica daca se amana sau se anuleaza livrarea.

In cazul in care destinatarul nu este gasit la adresa specificata, in intervalul orar specificat, se va contacta clientul sau destinatarul pentru a specifica o alta adresa sau un alt interval orar(in cadrul aceleiasi zile). In cazul in care nu se poate specifica alta adresa sau alt interval orar, comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.

In cat timp livrati florile


Livrarea se face in 2-4 ore de la confirmarea platii comenzii. Livrarea se poate face in aceeasi zi in care s-a efectuat comanda, daca aceasta are plata confirmata pana la orele 16:00. Daca din cauze ce nu tin de floraria online 123flori.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare pana la sfarsitul zilei. Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.

Retur produse?


Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 7, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c), consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
Reclamatii referitoare la deteriorarea produselor livrate se fac doar in scris la adresa [email protected], iar eventuale returnari de bani urmand acestor reclamatii se vor face in maxim 30 de zile de la confirmarea scrisa a primirii emailului de catre Floraria Florex Online SRL

Vreau sa stiu mai multe despre cum se face livrarea de flori


Aveti intrebari suplimentare? Contactati-ne!
Înapoi